Lekker Flirten...

De minimum leeftijd om gebruik te maken van LekkerFlirten.nl is 18 jaar. LekkerFlirten.nl is een erotische amateur dating community waar men gratis kan videochatten als gast. Bij mensen zonder profiel staat er "gast_chatnaam" om aan te geven dat deze geen profiel hebben. LekkerFlirten.nl is dus niet voor betaalde sexcontacten! Ook is het mogelijk om een profiel aan te maken en foto's, video's, blogs te plaatsen, 'gast_' verdiwjnt dan voor je chatnaam.
 

Om fakers en oplichters te weren kost registratie 1.30 per jaar. Dit is geen abonnement, over een jaar zie je vanzelf dat je opnieuw 1.30 moet betalen, doe je dit niet dan zal jouw profiel onzichtbaar worden en automatisch worden verwijderd naar enkele maanden. Op deze manier zullen inactieve profielen dus automatisch verdwijnen.
 

LekkerFlirten.nl is onderdeel van verschillende sites zoals: www.lekkershowen.nl www.lekkeradverteren.nl www.lekkerondeugend.nl www.lekkerdigitaal.nl www.lekkerdownloaden.nl www.guitig.nl en www.lekkerafspreken.nl. Vanaf 1 mei 2009 zal LekkerAfspreken.nl vervangen worden worden door deze nieuwe profielen site, vanaf 1 mei zal deze site ook via lekkerafspreken.nl bereikbaar zijn.
 

LEKKERFLIRTEN OP EEN RIJTJE
 

- GRATIS VIDEO CHAT (wil je dat 'gast_NAAM' verdwijnt, maak dan een profiel aan)
- Profielen met foto, video, gastenboek, blogs, events
- Iedereen kan wachtwoord beveiligde chatrooms aanmaken
- Fotoalbums kunnen met een wachtwoord beveiligd worden
- Prive Berichten sturen en ontvangen
- Erotiek forums
- Hot or Not
- Geavanceerd zoeken naar profielen
- Uitsluitend voor gratis contacten
- Mensen die zich niet aan de regels houden worden verbannen
 

ENKELE REGELS VAN DE VIDEOCHAT
 

- MINIMUM Leeftijd is 18 JAAR!!
- Geen naakt in de lobby, of verzoeken daartoe! 
- Het is niet toegestaan om andere chatters te beledigen of uit te schelden. 
- Ongevraagd prive chatten kan een ban opleveren. 
- Mensen zonder cam, zwart beeld, uitzicht op een blinde muur of schemerlamp in de CAM VERPLICHT room riskeren een ban!
- Behandel iedereen met respect en laat elkaar in zijn/haar waarde. 
- Het is niet toegestaan om reclame te maken voor andere sites. 
- Loop niet te smeken voor een showtje, maar verleid elkaar! 
- Het aanbieden van betaalde sex is niet toegestaan! 
- Geef nooit persoonlijke gegevens, er lopen ook gekken rond!
 

Probeer het voor iedereen spannend gezellig te houden en zorg ervoor dat iedereen graag weer terug komt naar deze site!

 

 FAQ - VEELGESTELDE VRAGEN
 

V: Mijn profiel staat niet op de voorpagina.
A: Alleen profielen met een profielfoto (dus geen foto in het fotoalbum) worden op de voorpagina getoond
 

V: Als ik op een profiel op de voorpagina klik zie ik niet het gehele profiel
A: Dan heeft deze persoon het gehele profiel alleen zichtbaar gemaakt voor vrienden
 

V: waarom 1,30 per jaar betalen?
A: Door een klein bedrag te vragen voorkomen we dat sms-oplichters en fakers allemaal profielen aanmaken. Ze zullen het wellicht proberen, maar wij blijven controleren en verwijderen. Daarnaast kunnen wij met dit kleine bedrag de boel veder uitbreiden en admins eens in de watten leggen. Ook verlopen profielen dan naar 1 jaar zodat profielen die niet meer actief zijn automatisch verdwijnen.
 
 

 UITLEG VAN DE VIDEOCHAT

 
Op LekkerFlirten.nl kunnen ondeugende mensen van 18 jaar en ouder gratis met elkaar webcam chatten en spannende momenten beleven. Bij mensen die geen profiel hebben aangemaakt staat er "Gast_" voor de chatnaam. Deze gratis webcamchat heeft verschillende mogelijkheden, zoals het bekijken van 4 of meer webcams en het aanmaken van speciale chatrooms. Hieronder vindt u uitleg over deze mogelijkheden.
 

Pop-Up schermpjeNa het kiezen van een naam en geslacht op de voorpagina van LekkerFlirten.nl kom je in de chat.

Bij het binnengaan van de chat krijg je meteen een pop up schermpje waarmee je je computer toestemming geeft om de cam aan te zetten. Deze pop-up verschijnt altijd op het moment dat je je webam of geluid aanzet.

Vink 'Allow' aan om met je cam en/of geluid te kunnen uitzenden. Als je 'Deny' aanklikt kun je niet uitzenden.

 
 
Verschillende chatrooms

Je kan de chat van LekkerFlirten.nl uit rekken tot het formaat van je beeldscherm. In de chat zelf heb je verschillende chatrooms, deze staan aan de linkerzijde van het scherm. Links van dit overzicht staan de namen van diegenen die zich in de chat bevinden. Om een chatroom binnen te gaan klik je op de naam van de chatroom.
 

Sommige chatrooms zijn alleen toegankelijk indien je webcam aanstaat, of voor genodigden. Voor rooms die alleen toegankelijk zijn voor genodigden staat een slotje: beveiligde room. Indien een Chatroom alleen toegankelijk is voor mensen met een webcam krijg je hierover een melding IN EEN POP-UP, als je deze room binnen wil gaan.


Screenshot van de chat
 

Audio en/of video uitzenden
Als je in de chat bent kun je een vinkje zetten bij 'Video' en/of 'Audio'. nadat je 'Allow' hebt aangeklikt in het pop-up venstertje begin je met uitzenden. Je moet klikken op het woord audio of video!
 

Text Alert en Sound Alert voor nieuwkomers en vertrekkers
Je kan de optie 'Text Alert' en/of 'Sound Alert' aanvinken om een bericht te krijgen als iemand de chat binnenkomt of verlaat. Hierbij heb je de mogelijkheid een geluidje te horen, of in de chat een tekst bericht te zien.
 

Prive Berichten
Als je eenprive bericht naar iemand wil sturen dien je op de naam van de betreffende chatter te staan. Vervolgens selecteer je boven het Chat Venster 'Private Msg.' (Prive Bericht). Alleen de geselecteerde chatter kan het bericht dan lezen.
 

Zelf beveiligde en publieke chatrooms aanmaken Room aanmaken
Het is mogelijk om zelf een chatroom te starten. Klik hiervoor op de button 'Create', rechts bovenaan de chatrooms. Vervolgens heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden.
 

Zelf een chatroom aanmakenKies eerst een 'Room Naam' en vervolgens het 'Room Type'. Je kan hierbij kiezen uit een 'Publieke Room', die voor iedereen toegankelijk zijn, of een 'Private Room' die alleen toegankelijk is voor mensen die zijn uitgenodigd. Hiervoor dien je een wachtwoord te verzinnen waarmee men de room kan binnengaan. Vervolgens kan je ook nog aanvinken of alleen chatters met een webcam de room binnen mogen gaan.

Vervolgens klik je op Create om de room te activeren. Als iedereen uit de room is verdwenen zal de room automatisch worden opgeheven.

 
Mensen uitnodigen in de met wachtwoord beveiligde room Invite
Als je een room hebt aangemaakt die alleen toegankelijk is met een wachtwoord kun je mensen uitnodigen. Naast de button Create staat dan de button 'Invite'. Als je hier op klikt zie je in een pop-up een lijstje van mensen die zich in de chat bevinden. Je kan dan de personen selecteren die je wil uitnodigen en vervolgens op invite klikken. De mensen die je uitnodigt zien je uitnodiging in de chat verschijnen samen met het wachtwoord:
NAAM invited you to join Private Room: CHATROOM with Password: HET WACHTWOORD

 
 

reacties