Lekker Flirten...

Welkom op LekkerFlirten.nl de erotische profielen en videochat website van guitig.nl en lekkerafspreken.nl Op deze site kun je een erotisch profiel aanmaken, bloggen, video's en foto's uploaden en gratis videochatten. Omdat er steeds vaker fakers en sms-oplichters actief zijn hebben wij besloten dat mensen bij registratie eenmalig 1,30 betalen via telefoon of SMS. Op deze manier willen wij voorkomen dat mensen nep profielen blijven aanmaken met verkeerde bedoelingen.
 

Op onze sites zijn wij veel tijd kwijt met het blokkeren van deze personen en op deze manier hopen wij een definitief einde te maken aan deze oplichterspraktijken. Na de eenmalige bijdrage kun je onbeperkt gebruik maken van alle onderdelen van de site. Men kan ook gratis anoniem videochatten zonder profiel, je hoeft je dan dus niet te registreren en kan gewoon gratis chatten.
 

Vanaf 1 mei 2009 zullen wij de profielen van LekkerAfspreken.nl verwijderen en de site offline halen! LekkerAfspreken.nl maakt momenteel gebruik van gedateerde software. Daarom zal LekkerFlirten.nl de site opvolgen. Omdat er veel profielen op LekkerAfspreken.nl niet actief zijn hebben wij besloten niet alle leden te migreren. Mensen die een profiel willen hebben dienen dus een nieuwe aan te maken op LekkerFlirten.nl Op 1 mei zal LekkerAfspreken.nl worden vervangen en alle profielen zullen worden verwijderd. Men hoeft dus niet te milen om een prfofiel te verwijderen, wij zullen alle gegevens vernietigen. Deze site zal vanaf 1 mei dus ook via www.lekkerafspreken.nl bereikbaar zijn.
 

LekkerFlirten is ontstaan uit onze eerste website Guitig.nl. Daarnaast beheren wij sites als www.lekkeradverteren.nl, www.lekkershowen.nl, www.lekkerondeugend.nl, www.lekkerdigitaal.nl, www.lekkerdownloaden.nl , etcetra.

reacties